تكفیر دشمنان علی ركن كیش ماست...
757 KB
آنها که عزتِ علی را نخواستند؛ذلتِ یزید را چشیدند...پ.ن: ۱۴ ربیعالاول، سالروز به درک واصل شدن یزید379 KB
تكفیر دشمنان علی ركن كیش ماست...757 KBآنها که عزتِ علی را نخواستند؛ذلتِ یزید را چشیدند...پ.ن: ۱۴ ربیعالاول، سالروز به درک واصل شدن یزید379 KB
سلام بر پرچمدارانی که ماه هاست این نشانه غیرت و شهامت وقدرت ایرانیمان را شبانه روز در سرما و گرما بدوش میکشند واز قوت لایموتی که دارند حرفی بمیان نمی اورند تا دشمنا نشان شاد نگردد ،انهایی که طعنه و تمسخر جمعی خودشیفته خودباخته را بجان میخرند تا انها هم باارامش بدنیای خود بپردازند احسنت و صددرود …Show more
علیالاصول عشقِ حسین(ع) در رگ و جانِ من استهر کجا باشم، کربلا قبله و ایمانِ من است 🖤🏴
«علیالاصول» عشقِ حسین(ع) آخرِ ایمان من استکربلا قبلهی دل، نامِ حسین جانِ من است 🖤🌹
<علیالاصول> دل را به عشقِ او سپردهامحسین(ع) را تا ابد، سلطانِ قلبم کردهام 🖤🌹
خشم شدید اینترنشنال از تروریستی خوانده شدن▪️چرا اینترنشنال را باید تروریستی دانست؟🔹وقتی یک شبکه، ترور را توجیه و عادیسازی میکند، طبیعی است که این ادبیات خشونتآمیز در میان مخاطبانش نیز بازتولید شود.🔹مسئلهای که این پرسش جدی را به میان میآورد:6 MB
#موقتخب خب دوستان گرامی،هوا هوای رفتنه،بدی دیدین خوبی دیدن ما رو ببیخشیدفعلا جلای ویراستی میکنم،جای من از چرنستو انتقام بگیرید، خوش باشیدآنفالو هم نکنید برمیگردماینم لینک ناشناس منه، خواهشا حداقل یه پیام بزارید آرزو به دل نمونمhttps://t.me/HarfChatBot?start=6b24733d3976
🔴 شهادت نوجوان سنّی درشلمچه، نمادوحدت شیعه وسنّی 🔹شما وقتیکه میآییدمیگوییدکه یک بچّهی سنّیِ یازده دوازدهساله درشلمچه به شهادت می رسد،این بزرگترین خبراز وحدت وهمدلی شیعه وسنّی در سیستان وبلوچستان؛ این چیزکوچکینیست،این خیلی چیزمهمی.📌قائد شهیدامت حضرت آیتالله سید علی خامنهای: ۱۳۹۶/۱۱/۱۶3 MB
این جماعت را که میبینی بسی بازیگرندوقت غم با هم غریبه، وقت شادی یاورندچون که پای سودشان آید یه روزی در میان در فروشِ آدمی از تاجران تاجر ترند
با اختلاف ملی ترین#رهبر چند قرن#ایران بود. انقدر که ایشان پیگیر و دغدغه#زبان_فارسی و مسائل فرهنگی بودند هیچ مسئولی نبود.#امام_شهید#رهبر_شهید#شهیدان_تهران#فرمانده_شهیداهمیت زبان فارسی و هویت ایرانی از نظر رهبر شهید انقلاب.6 MB
که خداوند و ملائک همه گویند درودش همه خوانند ثنایش همه عالم به فدایشهمه مرهون عطایشکه خدا خَلق نمودستبه یُمنِ گُلِ رویَش فَلک و لوح و قلم مَلَک و جن و بشر و همه ارض و سما…Show moreمُجال - مُحَمّد (ص)Mojall - MohammadMojall
روز #زاهدان رو به سیستانی ها و بلوچ های گرامی به ویژه مناطق مرز نشین تبریک میگم
﷽ •|کلاس سوم بودم،کرونااومد-کلاس چهارم،پدربزرگ وعمویم به رحمت خدارفتند😔-کلاس ششم،اغتشاشات۱۴۰۱شد…-کلاس هفتم،رئیسجمهورشهیدشد😓-کلاس هشتم،جنگ۱۲روزه شد…-کلاس نهم،کودتای دی،جنگ رمضان رخ دادوحضرت آقاشهیدشدند😭💔﴿خالهام نیزبهرحمتخدارفتند﴾-کلاس دهم…؟!🤕این داستان ادامه دارد…؛…Show more﷽ •|این چند سالی که گذشت…بسی سخت و جانکاه بود؛﴿تاکنون سالی رو به این سختی ندیده و نشنیده بودم😓﴾هرچقدر به ظهورمولایمان﴿عج﴾نزدیکترمیشویم؛امتحان ها سختتر میشود…😔-خداوندا!یاریمان کن که بتوانیم ازاین امتحانهای سخت،جان سالم به در ببریم و ایمانمان روحفظ کنیم🤲🏻؛-اللهم عجل لولیک الفرج😭
🎥کارشناس عرب: نباید انتظار داشته باشید از کشورهای شما به ایران حمله شود و ایران هم هیچ پاسخی ندهد، این معادلهای منطقی است و تا زمانی که خاک خود را در اختیار دیگران قرار دادهاید ضربه خواهید خورد4 MB
قفلی این روزاعاشقانشو نذاشتم شیرینی نخواید🦦#رویای_نیمه_شب302 KB