Profile picture of ‌دو  خط شعر‌
تكفیر دشمنان علی ركن كیش ماست...
757 KB
آن‌ها که عزتِ علی را نخواستند؛ذلتِ یزید را چشیدند...پ.ن: ۱۴ ربیع‌الاول، سالروز به درک واصل شدن یزید
379 KB

Profile picture of ‌Mohsen 1956‌
سلام بر پرچمدارانی که ماه هاست این نشانه غیرت و شهامت وقدرت ایرانیمان را شبانه روز در سرما و گرما بدوش میکشند واز قوت لایموتی که دارند حرفی بمیان نمی اورند تا دشمنا نشان شاد نگردد ،انهایی که طعنه و تمسخر جمعی خودشیفته خودباخته را بجان میخرند تا انها هم باارامش بدنیای خود بپردازند احسنت و صددرود …Show more

«لا فَتَىٰ إِلَّا عَلِيّ، لَا سَيْفَ إِلَّا ذُوالْفَقَار»
3 MB

Profile picture of ‌🚩мeнrad ĸaѕнe‌
علی‌الاصول عشقِ حسین(ع) در رگ و جانِ من استهر کجا باشم، کربلا قبله و ایمانِ من است 🖤🏴

«علی‌الاصول» عشقِ حسین(ع) آخرِ ایمان من استکربلا قبله‌ی دل، نامِ حسین جانِ من است 🖤🌹

<علی‌الاصول> دل را به عشقِ او سپرده‌امحسین(ع) را تا ابد، سلطانِ قلبم کرده‌ام 🖤🌹

Profile picture of ‌رسانه انقلاب‌
خشم شدید اینترنشنال از تروریستی خوانده شدن▪️چرا اینترنشنال را باید تروریستی دانست؟🔹وقتی یک شبکه، ترور را توجیه و عادی‌سازی می‌کند، طبیعی است که این ادبیات خشونت‌آمیز در میان مخاطبانش نیز بازتولید شود.🔹مسئله‌ای که این پرسش جدی را به میان می‌آورد:
6 MB

Profile picture of ‌علی نیل برگی/آف‌
#موقتخب خب دوستان گرامی،هوا هوای رفتنه،بدی دیدین خوبی دیدن ما رو ببیخشیدفعلا جلای ویراستی میکنم،جای من از چرنستو انتقام بگیرید، خوش باشیدآنفالو هم نکنید برمیگردماینم لینک ناشناس منه، خواهشا حداقل یه پیام بزارید آرزو به دل نمونمhttps://t.me/HarfChatBot?start=6b24733d3976

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴 شهادت نوجوان سنّی درشلمچه، نمادوحدت شیعه وسنّی 🔹شما وقتی‌که می‌آییدمیگوییدکه یک بچّه‌ی سنّیِ یازده دوازده‌ساله درشلمچه به شهادت می رسد،این بزرگ‌ترین خبراز وحدت وهمدلی شیعه وسنّی در سیستان وبلوچستان؛ این چیزکوچکینیست،این خیلی چیزمهمی.📌قائد شهیدامت حضرت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای: ۱۳۹۶/۱۱/۱۶
3 MB

Profile picture of ‌طه خـُرّم‌
این جماعت را که میبینی بسی بازیگرندوقت غم با هم غریبه، وقت شادی یاورندچون که پای سودشان آید یه روزی در میان در فروشِ آدمی از تاجران تاجر ترند

Profile picture of ‌Roghayeh‌
هرکس که به گل آب دهد، عاشق گل‌ نیستشاید هدفش بردنِ یک شیشه گلاب است...🥀

Profile picture of ‌شهیدان تهران‌
با اختلاف ملی ترین#رهبر چند قرن#ایران بود. انقدر که ایشان پیگیر و دغدغه#زبان_فارسی و مسائل فرهنگی بودند هیچ مسئولی نبود.#امام_شهید#رهبر_شهید#شهیدان_تهران#فرمانده_شهید
Profile picture of ‌یاس کبود‌
یاس کبود

@Yas111  •  9 August 2026

اهمیت زبان فارسی و هویت ایرانی از نظر رهبر شهید انقلاب.
6 MB

Profile picture of ‌مژده‌
که خداوند و ملائک همه گویند درودش همه خوانند ثنایش همه عالم به فدایشهمه مرهون عطایشکه خدا خَلق نمودستبه یُمنِ گُلِ رویَش فَلک و لوح و قلم مَلَک و جن و بشر و همه ارض و سما…Show more
مُجال - مُحَمّد (ص)
Mojall - Mohammad
Mojall

Profile picture of ‌صائب ☫ خانزاده‌
روز #زاهدان رو به سیستانی ها و بلوچ های گرامی به ویژه مناطق مرز نشین تبریک میگم

Profile picture of ‌دو  خط شعر‌
این کم‌ارادتی‌ست کمر خم کنم فقطباید به پای قامتِ ایوان سجود کرد#نجف
1 MB

Profile picture of ‌محمدمهدی عسگری📚‌
•|کلاس سوم بودم،کرونااومد-کلاس چهارم،پدربزرگ وعمویم به رحمت خدارفتند😔-کلاس ششم،اغتشاشات۱۴۰۱شد…-کلاس هفتم،رئیس‌جمهورشهیدشد😓-کلاس هشتم،جنگ۱۲روزه شد…-کلاس نهم،کودتای دی،جنگ رمضان رخ دادوحضرت آقاشهیدشدند😭💔﴿خاله‌ام نیزبه‌رحمت‌خدارفتند﴾-کلاس دهم…؟!🤕این داستان ادامه دارد…؛Show more
•|این چند سالی که گذشت…بسی سخت و جانکاه بود؛﴿تا‌کنون سالی رو به این سختی ندیده و نشنیده بودم😓هرچقدر به ظهورمولای‌مان﴿عج﴾نزدیک‌ترمی‌شویم؛امتحان ها سخت‌تر می‌شود😔-خداوندا!یاری‌مان کن که بتوانیم ازاین امتحان‌های سخت،جان سالم به در ببریم و ایمان‌مان روحفظ کنیم🤲🏻؛-اللهم عجل لولیک الفرج😭

Profile picture of ‌رسانه انقلاب‌
🎥کارشناس عرب: نباید انتظار داشته باشید از کشورهای شما به ایران حمله شود و ایران هم هیچ پاسخی ندهد، این معادله‌ای منطقی است و تا زمانی که خاک خود را در اختیار دیگران قرار داده‌اید ضربه خواهید خورد
4 MB

Profile picture of ‌مکانیگرل   👩🏻‍🔧☫ 🇮🇷 آتش بس زده🖤🎒‌
قفلی این روزاعاشقانشو نذاشتم شیرینی نخواید🦦#رویای_نیمه_شب
302 KB